Terug naar nieuws

Musical Hij Gelooft in Mij is gestopt

Gepubliceerd op 05-01-2015

 

Zondag 4 januari 2015 speelde de allerlaatste voorstelling van Hij Gelooft in Mij in DeLaMar Theater. Na 770 voorstellingen en meer dan 700.000 bezoekers viel het doek definitief voor deze succesvolle musical.

Holland Zingt Hazes 26-28 maart 2015

Voor hoofdrolspeler Martijn Fischer was dit niet de laatste keer dat hij in de huid kroop van Nederlands grootste volkzanger. Martijn Fischer zal namelijk op 26, 27 en 28 maart 2015 optreden tijdens de derde editie van Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Vele artiesten waaronder Roxeanne & André Jr. Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Danny de Munk, Anita Meyer, Jamai Loman en Peter Beense zingen onder begeleiding van de band van Eric van Tijn de grootste Hazeshits. Aan deze rij artiesten is nu ook Martijn Fischer toegevoegd.

Ode aan het leven en de muziek André Hazes

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare Hazes-gevoel herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’, ‘De Vlieger’ en vele andere songs.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.