Terug naar nieuws

Op weg naar Grease, deel 5: Tim de stoere guy

Gepubliceerd op 11-09-2015

De première van de musical Grease (Stage Entertainment Nederland) is over twee dagen. Metro telt met vijf acteurs tot hun grote (zon)dag af. Vandaag tot slot: Tim Douwsma, die zijn musicaldebuut maakt. Hij speelt Danny Zuko, de legendarische filmhoofdrol van John Travolta uit 1978.

Wat is voor jou hét Grease-nummer?

Waar ik nu heel erg van geniet is Greased Lightning. Dat nummer doen met al die jongens is geweldig. De choreografie is nieuw en niet dat wat je gewend bent uit de film.

Drive-in

En dé Grease-scene?

Net zo stellig als tegenspeelster Vajѐn van de Bosch gisteren: De drive-in (Danny raakt Sandy aan in een drive-inbios, waarna Sandy woedend de auto verlaat, red.).

De stoere gast op de middelbare school of de gewone, keurige studiebol?

Ik was wel een beetje de stoere guy, maar eerlijk gezegd vond ik school helemaal niks. Ik was altijd meer bezig met andere dingen. Ik hoorde wel bij een groep hoor. In deze rubriek vertelde Tommie Christiaan dat hij op school aan de kapstok werd opgehangen. Ik zou dan degene zijn die Tommie ophing, haha, maar een echte pestkop was ik ook weer niet. Ik hoorde bij de groep die in de kantine niet voorbij de palen mocht komen, omdat we dan niet meer in de gaten konden worden gehouden.

Houd Metro op donderdag 17 september in de gaten als je Greasekaarten wilt winnen!

 

De trailer van Grease:

 

  home

Tekst: Erik Jonk
Bron: Metro 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.