Terug naar nieuws

Top Nederlandse musical-artiesten in de Ziggo Dome

Gepubliceerd op 24-08-2015

Willemijn Verkaik, Anouk Maas, Mariska van Kolck, Freek Bartels, William Spaaij en special guest-star Berget Lewis zijn de nieuwe zes grote namen die tijdens Musicals in Concert op 13 en 14 november zullen optreden. Producenten Stage Entertainment en RTL Live Entertainment zijn trots op de imponerende namen van musicalsterren die straks in Ziggo Dome Amsterdam zullen komen te staan.

Eerder werden de namen van de musicalsterren Simone Kleinsma, Pia Douwes, Stanley Burleson, René van Kooten en de populaire boyband B-Brave bekend gemaakt. Nog niet eerder deden zoveel topartiesten mee aan het mega-spektakel. Zij zullen onder de muzikale leiding van Eric van Tijn en zijn band een wereldperformance neerzetten. Willemijn Verkaik, die nu in Duitsland op de planken staat, zegt: ‘Ik vind het geweldig om op 13 en 14 november erbij te mogen zijn op het grootste podium.’ Ook Anouk Maas, die volgend jaar de hoofdrol in Beauty and the Beast speelt, verheugt zich enorm op het spektakel.  ‘Ik ben ontzettend vereerd dat ik voor het eerst naast al deze musicaliconen op het podium mag staan,’ laat Anouk weten. ‘Het moet voor iedereen een ervaring worden om nooit meer te vergeten.’

Niet alleen de top van de Nederlandse musicalwereld zal deze avond iedereen versteld doen laten staan, het decor zal in alle opzichten worden overtroffen. Eric van Tijn, de artistiek leider, belooft dat de editie van 2015 ongeëvenaard zal zijn. Het is dan ook niet vreemd dat er nu al een grote vraag is naar de twee concerten op 13 en 14 november.

Musicals in Concert

Het is het enige swingende popconcert met bekende musicalhits, ‘the greatest hits en the biggest stars’, waarbij het publiek nadrukkelijk wordt uitgenodigd mee te zingen. De teksten van alle hits verschijnen in het decor. Vorig jaar hebben bijna vijftigduizend mensen in drie dagen tijd de top van de Nederlandse musicalwereld zien optreden. Een vervolg op 2014 kan daarom niet uitblijven. Een voorproefje van dit mega-event is te zien tijdens de Musical Sing a Long op de Amsterdamse Uitmarkt.

Kaartverkoop en meer informatie

Kaarten voor dit spektakel zijn te verkrijgen via Eventim 0900 – 1353 (45cpm), www.musicals2015.nl of Primera. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.