Terug naar nieuws

Wegens succes extra show Jekkers & Jeroen

Gepubliceerd op 07-12-2015

Op maandag 30 mei en dinsdag 31 mei staan de cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk in het AFAS Circustheater in Den Haag. Wegens succes is daar een derde voorstelling aan toegevoegd op woensdag 1 juni 2016. De verkoop hiervan is vandaag gestart!

Als we zo vrij mogen zijn
Weinig mensen weten dat de cabaretiers Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk al zeer lang, zeer goed bevriend zijn. Het idee om samen een programma te maken is al oud, maar in 2015/2016 is dat er dan eindelijk van gekomen! Jeroen had na 25 jaar geen zin meer om solo op te treden terwijl Harrie na een sabbatical van 14 jaar er wel weer voor voelde om op het podium te staan.
Het duo laat met zelfgeschreven nieuwe liedjes, hilarische verhalen en dialogen zien wat  ze gemeenschappelijk hebben, maar ook waardoor ze zich van elkaar onderscheiden.
De extra voorstelling ‘Als we zo vrij mogen zijn’ van Jekkers & Jeroen is te zien in het AFAS Circustheater op 01 juni 2016
Voor meer informatie over de show en het bestellen van kaarten kunt u terecht op: www.afascircustheater.nl of www.eventim.nl  

 

Het AFAS Circustheater
In het AFAS Circustheater in Den Haag beleef je een middag of avond om nooit te vergeten. Naast musicals kun je in het theater terecht voor populaire concerten, familie- en cabaretvoorstellingen. Lunchen of dineren in Brasserie Le Cirque in combinatie met een bezoek aan de voorstelling is uiteraard mogelijk. Ook voor zakelijke evenementen staat het AFAS Circustheater tot uw beschikking.
Volg het AFAS Circustheater op Facebook en Twitter, zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over al onze voorstellingen!

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.