Terug naar nieuws

Castalbum Ciske de Rat – de Musical nu verkrijgbaar

Gepubliceerd op 14-12-2016

Het castalbum van Ciske de Rat – de Musical is er! De CD, met prachtige muziek van Henny Vrienten, is verkrijgbaar in het DeLaMar Theater of te bestellen via onder andere Bol.com en Media Markt. Het castalbum is live opgenomen tijdens de première op 20 november 2016 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Natuurlijk ontbreekt de hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ niet op de CD, maar op het castalbum vind je ook nieuwe klassiekers als ‘Er is altijd wat met Ciske de Rat’,  ‘Amsterdam, héé pak me dan’ en ‘Ciske héé Ciske’. 

Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld. Ciske de Rat, de tijdloze en ontroerende musical over het jochie met zijn brutale streken en hart van goud, is te zien in de grote theaters van Nederland.

Benieuwd naar het castalbum? Beluister hier alvast drie previews!
 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.