Terug naar nieuws

Ciske trapt af in Amsterdam

Gepubliceerd op 10-11-2016

Ciske de Rat – de Musical is vanaf vandaag te zien in Amsterdam, de stad waar het beroemde verhaal van Ciske zich afspeelt. Met een optreden op de middenstip van de Amsterdam ArenA, tijdens de oefeninterland Nederland-België, gaven Danny de Munk (Cis de Man) en Matheu Hinzen (één van de kleine Ciske’s) het startsein voor de voorstellingen in het DeLaMar Theater. Ciske de Rat – de Musical is vanaf 10 november vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Op zondag 20 november gaat de musical daar in première. Vanaf maart gaat de voorstelling op tournee langs de grotere theaters van Nederland.

Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de Man (Danny de Munk) verteld. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman (Tante Jans), Bas Keijzer (Vader Vrijmoeth), Ellen Evers (Moeder Vrijmoeth), Ad Knippels (Meester Bruijs) en Boris van der Ham (Kinderinspecteur Muysken).

 

undefined

undefined

undefined

undefined

 

 

FOTO: KNVB/MEDIA

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.