Terug naar nieuws

Een kijkje achter de schermen bij het AFAS Circustheater

Gepubliceerd op 03-02-2016

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van het AFAS Circustheater? Grijp dan nu je kans! In de voorjaarsvakantie verzorgt het AFAS Circustheater diverse rondleidingen voor jong en oud. Tijdens de rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. We ontvangen jullie in de Circusbar met iets te drinken en wat lekkers, waarna we jullie meenemen op deze unieke ontdekkingstocht door het theater. Verplaatst je in een van de hoofdrollen op het toneel, doe een dansje in de repetitieruimte, gluur naar binnen bij de artiestenfoyer en bewonder alle kostuums, pruiken en decorstukken van dichtbij!

Wanneer?

  • Woensdag 24 februari 2016 om 10.30 uur;
  • Vrijdag 26 februari 2016 om 10.30 uur; en
  • Vrijdag 26 februari 2016 om 14.00 uur.

Tijdens de ontdekkingstocht beantwoorden de kinderen vragen over Beauty and the Beast en het theater. Ook krijgen ze aan het eind nog een leuke Beauty and the Beast-herinnering mee naar huis!

Wees er snel bij!
Wil je dit niet missen? Wees er dan snel bij!Voor kinderen tot en met 12 jaar kost de rondleiding slechts € 7,50 en voor volwassenen € 13,50.

Tot in de voorjaarsvakantie!

undefined

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.