Terug naar nieuws

Goede Tijden voor Romy Monteiro en April Darby: Miro Kloosterman wordt hun nieuwe Bodyguard

Gepubliceerd op 25-01-2016

Miro Kloosterman, bekend als Thijs uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, gaat de mannelijke hoofdrol van Frank Farmer spelen in The Bodyguard. De succesvolle musical werd onlangs bekroond met de Musical Award voor Beste Grote Musical 2016. Met deze rol, die hij afwisselend speelt met Dave Mantel en Mark van Eeuwen, maakt Miro zijn musicaldebuut. Albert Verlinde: “Ik ben heel blij dat Miro onze talentvolle cast komt versterken. Op een stoere maar toch charmante manier weet hij heel overtuigend zijn rol neer te zetten. En durf dat maar eens als je nooit eerder op de planken hebt gestaan. Ik kijk er naar uit om hem in de show te zien.”   

   
Miro Kloosterman
Miro: “Nooit eerder heb ik op het toneel gestaan. Laat staan in een musical gespeeld. Ik voel me vereerd dat mijn eerste rol meteen een hoofdrol is in een productie die net bekroond is tot beste musical! De rol van Frank Farmer is uitdagend, stoer en past ontzettend goed bij mij. Ik kan niet wachten om op het toneel te staan.” Miro is ook te zien als Thijs Kramer in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarnaast is hij bekend als model in verschillende commercials en videoclips. Miro zal zijn rol in The Bodyguard blijven combineren met zijn rol in GTST.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.