Terug naar nieuws

Holland Zingt Hazes voegt The Voice of Holland winnares Maan toe aan line up

Gepubliceerd op 23-02-2015

Een grote verrassing voor Maan deze ochtend. Vandaag was The Voice of Holland zangeres te gast bij 100%NL. Daar zong zij een prachtige versie van Zij gelooft in mij. Naar aanleiding van dit optreden was presentator Lex Gaarthuis zo enthousiast, dat hij Jeroen van der Boom, een van de optredende artiesten en presentator van Holland Zingt Hazes, opbelde en voorstelde Maan toe te voegen aan de line up. Toen ging het balletje snel rollen. Na anderhalf uur kwam het verlossende woord: Maan betreedt 17, 18 en 19 maart het Amsterdamse podium van de Ziggo Dome tijdens de concerten van Holland Zingt Hazes!

Met de verrassende deelname van Maan is de line up van Holland Zingt Hazes rond. Naast de The Voice of Holland winnares treden ook Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Danny de Munk, Peter Beense, Jamai, Lange Frans en Sjors van der Panne op. Uiteraard zijn Hazes telgen Roxeanne Hazes en André Hazes Junior van de partij. Jeroen van der Boom zal naast zijn optreden ook de presentatie van de concerten op zich nemen.

Holland Zingt Hazes 2016
Na het overweldigende succes van de drie eerdere edities belooft Holland Zingt Hazes ook in 2016 het grootste meezingspektakel van Nederland te worden. De Ziggo Dome wordt opnieuw omgetoverd in ‘de grootste bruine kroeg van Nederland’, waar tijdens elk concert maar liefst 15.000 Hazes liefhebbers kunnen genieten van de hits van Nederlands bekendste volkszanger. Een uniek eerbetoon aan de man wiens nummers als geen ander in het geheugen van elke Nederlander gegrift staan. Een keur aan bekende artiesten, die allen een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zingen zijn hits onder begeleiding van een fantastische live band onder leiding van Eric van Tijn. Alle geliefde hits worden begeleid door beelden uit André’s leven en carrière op een groot LED scherm.

Meer informatie
Holland Zingt Hazes 2016 vindt plaats op 17, 18 en 19 maart 2016 in Ziggo Dome Amsterdam. Meer informatie over de concerten is te vinden op www.hollandzingthazes.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.