Terug naar nieuws

Let op: bereikbaarheid AFAS Circustheater Scheveningen a.s. zaterdag 19 november

Gepubliceerd op 16-11-2016

In het weekend van zaterdag 19 november vindt de Red Bull Knock Out Strandrace plaats op het strand van Scheveningen, nabij het AFAS Circustheater. De strandrace is, anders dan vorig jaar, op één dag. Verspreid over de zaterdag worden er 70.000 bezoekers verwacht. Naar verwachting wordt het zaterdag een drukke dag, vergelijkbaar met een warme stranddag. Plan uw reis ruim van tevoren en houd rekening met afgesloten wegen en grote drukte.

Afsluitingen en parkeren
Er worden geen straten afgesloten, zolang het uit oogpunt van veiligheid en drukte niet nodig is. Een uitzondering hierop is de Strandweg.

  • De Strandweg tussen het Adriaan Maasplein en de rotonde Strandweg-Vissershavenweg is op 17 tot en met 21 november niet bereikbaar voor verkeer. Vanaf 14 tot en met 25 november geldt hier tevens een parkeerverbod.
  • De Strandweg tussen het Adriaan Maasplein en de Scheveningseslag is van 18 tot en met 20 november afgesloten voor al het verkeer. Op zondag 20 november wordt de Strandweg om 14.00 uur vrijgegeven  Parkeren is op 18 en 19 november op de hele Strandweg niet mogelijk.

Op zondag 20 november wordt de Strandweg tot en met de rotonde Vissershavenweg om 14.00 uur weer vrijgegeven. Op 26 november zijn alle afsluitingen en parkeerverboden opgeheven. Wij adviseren bezoekers zoveel mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. De HTM zet extra trams en bussen in.

Tot zaterdag 19 november!
Team TheLionKingNL

 

 

 

 

 

 

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.