Terug naar nieuws

Marcel Visscher neemt rol Gaston over van Freek Bartels

Gepubliceerd op 26-01-2016

Beauty and the Beast verlengd tot en met 4 september in het AFAS Circustheater Scheveningen

Disney’s Beauty and the Beast , waar inmiddels al 100.000 kaarten voor zijn verkocht, krijgt een nieuwe Gaston. Marcel Visscher neemt vanaf april 2016 deze rol over van Freek Bartels die in het toneelstuk Mothers and Sons gaat spelen. Marcel Visscher was sinds de première op 13 december 2015 al de vaste vervanger van Freek Bartels. “Marcel speelt de rol van Gaston op een fantastische manier, hij heeft de afgelopen maanden al een aantal keer proef kunnen draaien en we zijn heel blij dat hij de rol van Freek over gaat nemen”, aldus Albert Verlinde. De hoofdrollen in de door pers en publiek bekroonde musical worden gespeeld door onder anderen Anouk Maas (Belle), Edwin Jonker (Beest), Tony Neef (Lumière) en Loeki Knol (Mevrouw Pot). De musical die in de afgelopen weken al velen harten heeft veroverd is tot en met 4 september te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Marcel Visscher “Ik vind het een geweldige kans om de rol van Gaston elke voorstelling te mogen spelen. Het is een heerlijke, ijdele, macho spierbundel die indruk probeert te maken op de prachtige Belle”, aldus Marcel Visscher. Marcel was eerder te zien in onder andere Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat en Cats. Voor Hairspray won hij in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn rol als Corny Collins. Vorig jaar was hij te zien in Koefnoen Presenteert: Stessen.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.