Terug naar nieuws

Raffaëla Paton maakt musicaldebuut in HAIR

Gepubliceerd op 12-05-2016

Raffaëla Paton gaat haar musicaldebuut maken in de musical Hair, die vanaf september 2016 in theaters door heel Nederland te zien zal zijn. Dat werd vandaag bekend gemaakt tijdens de castpresentatie in het Vondelpark in Amsterdam. In haar rol als June zal zij onder andere het wereldberoemde nummer ‘Aquarius’ zingen. “Raffaëla heeft ons bij de audities werkelijk weggeblazen. Zij heeft precies die energie die we zoeken voor deze productie en dat natuurlijk in combinatie met een fantastische stem. Ik ben trots dat zij dit avontuur met ons wil aangaan”, aldus producent Albert Verlinde.  Eerder werd al bekend dat William Spaaij, Anouk Maas en Tommie Christiaan in de musical te zien zijn.

Het is voor Raffaëla Paton de eerste keer dat zij haar opwachting maakt in een musical. De Amsterdamse won begin 2006 de derde editie van ‘Idols’ en in 2013 won Paton het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’.

Het verhaal van Hair
Hair is vanaf september 2016 te zien in de Nederlandse theaters en vertelt het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek...www.hairdemusical.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.