Terug naar nieuws

Spectaculaire toevoeging aan line-up Holland Zingt Hazes: Anouk!

Gepubliceerd op 04-11-2016

Gisteravond zette Anouk in Café Casablanca de boel op zijn kop! Samen met volkszanger en trouwe Holland Zingt Hazes-artiest Peter Beense beklom zij spontaan het karaokepodium en zette een heerlijk Hazes nummer in. En dit bleef niet onopgemerkt! De opnames die in de kroeg gemaakt zijn,  gingen gisteravond razendsnel over het internet. Zojuist bevestigt Anouk via social media dat zij op de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2017 op het podium zal staan en maakt producent LiveLane bekend Anouk én Peter Beense toe te voegen aan de line-up! Daarmee worden zij toegevoegd aan een lijst geweldige artiesten, want naast Anouk en Peter staan ook Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti in maart in de grootste bruine kroeg van Nederland. Aangevuld met vaste gezichten Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, André Hazes Jr en natuurlijk het bijzondere hologram van André Hazes belooft deze jubileumeditie grootser dan ooit te worden!

De bekendmaking van Anouk komt eerder dan gepland. Gistermiddag stond een bespreking van Holland Zingt Hazes 2017 op het programma ter voorbereiding van de concerten en dat werd uiteindelijk onder het genot van een biertje afgesloten in de kroeg. Mede door de grote online animo voor het optreden van gisteravond en de vragen die naar aanleiding hiervan binnenkwamen bij de producent, is besloten de bekendmaking te vervroegen. 

In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. Door middel van de allernieuwste hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Een unicum voor een Nederlands concert!

De kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes 2017 gaat hard, want vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zijn intussen uitverkocht! Om alle fans de kans te geven deze bijzondere jubileumeditie bij te wonen, heeft LiveLane half oktober nog een extra concert aangekondigd. Holland Zingt Hazes 2017 vindt op 18, 23, 24 en 25 maart plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome. Meer informatie over de concerten en tickets zijn te vinden op www.hollandzingthazes.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.