Terug naar nieuws

Suzuki is hoofdsponsor van 'HAIR de musical'

Gepubliceerd op 26-09-2016

'HAIR de musical' met legendarische hits als 'Aquarius' en 'Let The Sunshine In' wordt door Stage Entertainment in een volledig nieuwe productie gepresenteerd. Tot en met april 2017 is de voorstelling in grote regiotheaters door heel Nederland te zien.

Suzuki is een sympathiek merk dat zijn eigen weg gaat. Het is daardoor niet in een hokje te plaatsen. Deze eigenzinnige mentaliteit komt terug in 'HAIR de musical' waarin jongeren eind jaren zestig de grenzen van hun vrijheid opzoeken. Juist deze overeenkomst heeft geleid tot de ludieke samenwerking. Stage Entertainment en de wereldbekende musical bieden een mooi podium om de bekendheid van het merk Suzuki en zijn modellen binnen een brede doelgroep te vergroten. De musical wordt door heel Nederland uitgevoerd; dat geeft ook de Suzuki-dealers de kans om een actieve rol te spelen in de sponsoring.


De musical van nu
HAIR ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z'n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is HAIR de musical van nu. Een perfect tegenwicht in onze wereld vol conflict, cynisme en onverdraagzaamheid.

Albert Verlinde - Producent en Algemeen Directeur Stage Entertainment Nederland
'Wij zijn enorm trots dat Suzuki haar naam gaat verbinden aan HAIR. Het merk Suzuki sluit naadloos aan bij deze eigentijdse, nieuwe versie van HAIR.
Bovendien hopen we door het reizende karakter van de show dat alle Suzuki dealers hun klanten bij deze musical kunnen betrekken. We verheugen ons op de samenwerking'.

 undefined

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.