Terug naar nieuws

Vier de feestdagen met HAIR in Rotterdam!

Gepubliceerd op 12-12-2016

HAIR strijkt van 20 t/m 30 december a.s. neer in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.Delegendarische musical wordt een alternatieve kerst-trip. Compleet met foodtrucks, unieke pop-up store, gratis optredens en workshops.

 

DE ALTERNATIEVE KERST-TRIP (i.s.m. Swan Market Rotterdam)
Elke dag is er vanaf 17.00 uur van alles te beleven in de foyer van het Nieuwe Luxor Theater. Dineer met lekkernijen uit de diverse foodtrucks voor de deur, eet ze op in onze hal om daarna te struinen door de pop up concept-store van Swan Market Rotterdam die daar alleen tijdens HAIR geopend is. Het shoppen en eten kan afgewisseld worden met het luisteren naar een van de singer-songwriters die dagelijks komen optreden of door deelname aan een van de diverse workshops die in de foyer te volgen zijn. Om 20.00 uur gaan de deuren van de zaal open voor HAIR de musical! Na afloop van de show kan er nog even gedanst worden op de afterparty en ook dan zal de Swan Market store nog geopend zijn.

 

Swan Market pop-up store: met o.a. vintage, vinyl, sieraden, kleding en cadeaus.
Workshops: pimp je jeans met patches en pins, t-shirt tiedie, candiebar sieraad maken en vele anderen
Singer-songwriters: namen worden binnenkort bekend gemaakt.

* de Swan Market is op alle speeldagen geopend van 17.00 – 00:00 uur. Op maandag 26 december, tweede Kerst, begint de voorstelling om 14.00 uur. De Swan Market zal dan vanaf 11.00 tot 18:00 uur geopend zijn. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.