Terug naar nieuws

Wegens groot succes extra voorstellingen musical Robert Long

Gepubliceerd op 22-01-2016

Door de aanhoudende vraag naar kaarten zijn er extra voorstellingen van de musical Robert Long aan de huidige tournee toegevoegd.

 

De musical over het leven van Robert Long ging op 7 december 2015 in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek. Inmiddels is de voorstelling bezig aan een ware triomftocht langs de Nederlandse theaters met Paul Groot in de titelrol, Jeremy Baker als Leen Jongewaard en Margreet Boersbroek als Carolien.  “Ik ben trots op deze intieme productie, het blijkt dat het publiek Robert Long niet vergeten is. Het in leven houden van zijn erfgoed was voor ons als Stage Entertainment een belangrijke reden om deze kleine musical te maken samen met Peter de Baan en Dick van den Heuvel”, aldus Albert Verlinde.


Extra voorstellingen
Er zijn extra voorstellingen in onder meer de Koninklijke Schouwburg Den Haag, het DeLaMar Theater Amsterdam, Schouwburg Het Park in Hoorn en in Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.