Terug naar nieuws

William Spaaij, Anouk Maas en Tommie Christiaan vormen samen met nieuw talent de onafscheidelijke vriendengroep in Hair

Gepubliceerd op 11-03-2016

In de musical Hair, die vanaf september 2016 in een tintelfrisse versie in theaters door heel Nederland te zien zal zijn, vormt een mix van ervaren musicalsterren samen met nieuw talent de onafscheidelijke vriendengroep die centraal staat. “Deze combinatie vormt een heel vlotte groep barstensvol enthousiasme. Zij brengen samen een Hair van nú, een show vol hoop en levenslust die tot de verbeelding spreekt in deze tijd. Verwacht een energy-boost in het theater: Let The Sunshine In!”, aldus producent Albert Verlinde. De voorinschrijving voor kaarten is gestart op www.hairdemusical.nl  
 
William Spaaij (De Tweeling, Ramses) en Anouk Maas (Beauty and the Beast, Flashdance) gaan in de nieuwe musical Hair de hoofdrollen van het energiek koppel George Berger en Sheila spelen. Naast dit duo zijn er in de  voorstelling ook glansrollen voor onder anderen Tommie Christiaan (Grease, Zorro) die de rol van Woof gaat vertolken en Jeffrey Italiaander (Claude), Lisanne Schut (Jeanie) en Juneoer Mers (Hud) maken de onafscheidelijke vriendengroep in Hair compleet.        
 
De musical van nu
De legendarische hits ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’, hebben niets aan zeggingskracht verloren. Hair ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musicalwordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z’n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair de musical van nu. Een perfect tegenwicht in onze wereld vol conflict, cynisme en onverdraagzaamheid.   
 
Het verhaal van Hair
Hair is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek...
      

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.