Terug naar nieuws

Ciske de Rat start landelijke tournee

Gepubliceerd op 27-02-2017

Ciske de Rat start landelijke tournee

Na vier succesvolle maanden in het DeLaMar Theater in Amsterdam is Ciske de Rat – de Musical begonnen aan de landelijke tournee. De komende maanden is de voorstelling te zien in 18 grote theaters in heel Nederland. Benieuwd wanneer de oer-Hollandse musical te zien is in een theater bij jou in de buurt? Klik hier voor de speellijst

Ciske de Rat – de Musical
Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de man (Danny de Munk) verteld. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman, Bas Keijzer, Ellen Evers en Ad Knippels. In januari werd Ciske de Rat – de Musical bekroond met drie Musical Awards, waaronder Beste Musical.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.