Terug naar nieuws

Laatste 16 voorstellingen Ciske de Rat – de Musical in ‘Ciske’s eigen Amsterdam

Gepubliceerd op 05-07-2017

Van 12 tot en met 23 juli worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de allerlaatste voorstellingen van Ciske de Rat – de Musical gespeeld. Wegens succes is de voorstelling nog twee weken verlengd in de hoofdstad. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Wat is het fantastisch om met een succesverlenging in het DeLaMar Theater afscheid te mogen nemen van Ciske de Rat – de Musical. Na een grootse tournee van 240 voorstellingen, lovende reacties van pers en publiek én eenMusical Award voor Beste Musical nemen we nu echt afscheid van deze prachtige productie!”. Voor Danny de Munk zijn deze laatste voorstellingen extra bijzonder. “De tijd is gekomen, ik neem afscheid van Ciske de Rat – de Musical. De laatste voorstelling wordt ongetwijfeld emotioneel, maar Ciske blijft altijd een deel van mij. Om met de woorden van Ciske zelf te spreken: ik zal je nooit vergeten, al word ik honderd jaar.Wij blijven – zeker weten, voor altijd bij elkaar!”, aldus Danny.  De laatste voorstellingen van Ciske de Rat – de Musical zijn zo goed als uitverkocht. Alleen voor de voorstellingen op 12, 13, 19 en 20 juli zijn nog kaarten beschikbaar. Meer informatie: www.ciskederat.nl


Ciske de Rat – de Musical
Ciske de Rat – de Musical is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Cis de man (Danny de Munk) verteld. 

 

Ciske de Rat - de Musical ging op 20 november 2016 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en was de afgelopen maanden door het hele land te zien. Wegens succes is de voorstelling de komende weken verlengd in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In januari werd Ciske de Rat – de Musical bekroond met drie Musical Awards, waaronder Beste Musical. Silver Metz, die tijdens de première de rol van de kleine Ciske speelde, won de Musical Award voor Aanstormend Talent. Silver zal op 23 juli samen met Danny de Munk de allerlaatste voorstelling spelen. Andere rollen worden gespeeld door onder anderen Brigitte Nijman, Bas Keijzer, Ellen Evers en Ad Knippels.

 

Beeldmateriaal: www.ciskederat.nl/pers

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.