Terug naar nieuws

Musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt wegens succes verlengd

Gepubliceerd op 18-09-2017

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met Simone Kleinsma in de rol van Annie M.G. Schmidt, is al vóór de première wegens de grote vraag naar kaarten verlengd. Deze nieuwe Nederlandse musical gaat aanstaande zondag 24 september in première en reist tot en met mei langs 45 theaters in Nederland. Daarna is de musical nog tot en met 15 juli te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “De voorstelling wordt nu al omarmd door Nederland en dat maakt me trots. De vraag naar kaarten, zeker in Amsterdam, is zo groot dat het vraagt om een verlenging. Ik vind het een prachtig eerbetoon aan Annie M.G. Schmidt om zowel de première als de dernière in haar geliefde Amsterdam te mogen spelen”. De kaartverkoop voor de verlenging is nu geopend. Meer informatie: www.anniemgdemusical.nl

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt                        
Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot meest geliefde Nederlandse schrijfster ooit. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat op zondag 24 september 2017 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.  

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.