Terug naar nieuws

Repetities musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gestart

Gepubliceerd op 04-08-2017

Hoewel de zomervakantie nog in volle gang is, heeft de cast van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt vandaag haar intrek genomen in de repetitiestudio’s van Stage Entertainment aan de Boelelaan in Amsterdam.
Een bijzonder en spannend moment, de komende weken gaat het team van creatives, cast en crew de gloednieuwe musical over het leven van Annie M.G. Schmidt ontwikkelen. Bijgaand de foto die vandaag tijdens de start van de repetities gemaakt is. De eerste groepsfoto van de volwassen cast.

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot meest geliefde Nederlandse schrijfster ooit. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat op zondag 24 september 2017 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. Meer informatie: www.anniemgdemusical.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.