Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Ellen Evers

Ellen was vorig theaterseizoen te zien als Consuela in On Your Feet! Daarvoor was ze te zien in musicals als Ciske de Rat, The Sound of Music, MAMMA MIA!, Miss Saigon en Cats. 

Opleiding

Ellen voltooide het VWO en studeerde twee jaar Lichte Muziek aan het conservatorium. Ze kreeg privé piano- en zanglessen van onder anderen Jeannette Kesseler en Ina Draaijer en danslessen van onder anderen Trudy Ephraim en Felix White. Ze volgde acteerworkshops bij Joyce Aaron en Will van Kralingen.

Theater/Televisie

Vorig theaterseizoen was ze te zien als Consuela in On Your Feet!. Daarvoor was ze te zien als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat – de Musical, een rol waarvoor ze genomineerd werd voor een Musical Award. Ze speelde eerder rollen in musicals als The Sound of Music, De JantjesThe Full MontyTurks FruitMamma Mia!3 MusketiersChicagoCabaretMiss SaigonThe Wild PartyCats en Harem. Ook was ze te zien in de dinnershows Dinner for One en Palazzo. Speelde ze in diverse theatervoorstellingen waaronder Zo’n ToonMacbethThe World Goes Round, In de Schaduw van BrelLiedjes van Toon en Jeans. Ze maakte twee solovoorstellingen, Van Eva tot Evers en Eindelijk Solo

Op het witte doek was Ellen te zien in de films Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot en Het raadsel van Sinterklaas. Daarnaast speelde ze gastrollen in tv-series als LevensliedGoede tijden, Slechten Tijden en La Famiglia. Ook deed ze voice-overs voor onder andere Dance AcademyKC undercover en commercials van Mitsubishi en ASR.