Overslaan en naar de inhoud gaan

Beleef magische momenten bij:

Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer

Bekijk meer

TINA - De Tina Turner Musical

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.                                           

Ontdek meer

The Sound of Music

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat.

Ontdek meer

Disney's Aladdin

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit duizend-en-één-nacht? Vanaf september 2021 is Disney’s Aladdin, de grote Broadway musical te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. 

Ontdek meer
HGIM artwork website

Hij Gelooft in Mij

Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke verhaal van de grote volksheld - oprecht, geestig en ontroerend. Met opnieuw een glansrol voor Martijn Fischer. De musical bevat maar liefst 22 hits van Hazes. Vanaf januari 2022 in alle grote theaters. 

Ontdek meer

Het laatste nieuws over onze shows

september 7 2021

De magische lamp voor het AFAS Circustheater Scheveningen

Burgermeester Jan van Zanen heeft samen met hoofdrolspelers Jonathan Vroege en Keoma Aidhen de grote wenslamp onthult. V Lees meer...

augustus 11 2021

Repetities musical Disney's Aladdin begonnen

De repetities voor de musical Disney’s ALADDIN van Stage Entertainment zijn van start gegaan. De komende weken repeteren Lees meer...

juli 12 2021

Cast Tina met eerste exemplaar Nederlands castalbum

De cast van TINA – De Tina Turner Musical is gisteravond door Samantha Steenwijk verrast. Tijdens een repetitie in het B Lees meer...

juli 7 2021

Eerste videobeelden van The Sound of Music online!

Bekijk nu de video met de eerste scènebeelden van The Sound of Music! Met een glimp van het prachtige decor, de tijdloze Lees meer...

Een cadeau dat de spotlights verdient

Met de Stage Entertainment Cadeaukaart geef je een ervaring om nooit te vergeten aan iemand die je dierbaar is. Je partner, een familielid, een goede vriend of vriendin of je favoriete collega.

Een cadeau dat de spotlights verdient

STAGE MEMORIES: EEN KIJKJE IN HET VERLEDEN

Een musical schatkamer vol fragmenten van iconische musicals, onvergetelijke hoogtepunten, backstage-interviews en nog nooit eerder vertoond beeldmateriaal.

STAGE MEMORIES: EEN KIJKJE IN HET VERLEDEN