Overslaan en naar de inhoud gaan

Overnachten in Scheveningen

Combineer je theaterbezoek met een hotelovernachting

Zo kun je voor of na de voorstelling nog de stad verkennen en zul je van alle gemakken worden voorzien in één van de partnerhotels van Stage Entertainment en het AFAS Circustheater Scheveningen. Al vanaf €109,- per nacht per tweepersoonskamer.

Hoe boek je je hotel bij een voorstelling?

  1. Tijdens het kopen van de theatertickets zie je automatisch de optie om een hotelovernachting te boeken in 1 van de 2 beschikbare hotels
  2. Heb je je tickets al gekocht? Boek dan je hotelovernachting direct via deze links:
    1. (ALADDIN) Badhotel Scheveningen
    2. (ALADDIN) Bilderberg Europa Hotel

Bilderberg Europa Hotel

Het prachtige Europa Hotel Scheveningen ligt als geen ander hotel in Nederland. Op slechts 198 stappen van het uitgestrekte strand en de Pier van Scheveningen en direct aan de bruisende boulevard. Hier voelt u zich welkom na een dag aan het strand of in Den Haag. Het strandhotel van Bilderberg heeft 174 comfortabele hotelkamers, met uitzicht op bruisend Scheveningen of met zicht op zee. Relaxen doet u in onze sauna, Turks stoombad en natuurlijk het overdekte zwembad.

Bilderberg Europa Hotel

Badhotel Scheveningen

Gastvrijheid, flexibiliteit en service in een sfeervolle ambiance! Wij verwelkomen u graag als onze gast.
Een weekend weg met vrienden of familie, heerlijk uitwaaien op het strand, een avond naar het theater, op stap met collega’s of een dagje shoppen. Het Badhotel Scheveningen is your place to be(ach)!

Badhotel Scheveningen

Contact opnemen

Casper van der Hoorn

Accountmanager Theaterarrangementen

✉ Casper.van.der.Hoorn@stage-entertainment.com

☎ 020-3052259