Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Lois van de Ven

Was afgelopen seizoen te zien in de musical Disney’s Der Glöckner von Notre Dame (ensemble & cover Esmeralda) in Stuttgart. Ze speelde in de musical HAIR (ensemble & cover Sheila) en in de musical Disney’s Beauty and the Beast was ze te zien als Babette en cover Belle.

Opleiding
Loïs studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg richting muziektheater en kreeg zangles van Katrien Verheijden en Edward Hoepelman. Ze studeerde tijdens haar masteropleiding flamencozang in Nederland en Spanje (Sevilla).

Theater/televisie/film
Was afgelopen seizoen te zien in de musical Disney’s Der Glöckner von Notre Dame (ensemble & cover Esmeralda) in Stuttgart. Ze speelde in de musical HAIR (ensemble & cover Sheila) en in de musical Disney’s Beauty and the Beast was ze te zien als Babette en cover Belle. Ook speelde ze in de kleine voorstelling Een avond met Dorus (ensemble) en in Het Kerstverhaal van Kleine Ezel speelde ze de rol van Mama Ezel en Bok. Ze studeerde af met haar eigen muziektheaterflamencovoorstelling La Capitana.

Overig
Is stemactrice voor diverse series.