Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Luca Giaccio

Ensemble / Siegfried

Speelde in Anastasia das Musical (Stage Entertainment) in het ensemble en de rol van Siegfried. Hij danste o.a. in Bayerisches Staatsballett Munich in Duitsland, Arena di Verona in Italië en National Ballet in Cuba.

Speelde in Anastasia das Musical (Stage Entertainment) in het ensemble en de rol van Siegfried. Hij danste o.a. in Bayerisches Staatsballett Munich in Duitsland, Arena di Verona in Italië, National Ballet in Cuba en Victor Ullate Ballet Comunidad de Madrid in Spanje.

Opleiding
Luca studeerde tussen zijn negende en achttiende ballet en moderne dans in Napels. Toen hij achttien was ging hij als professioneel danser werken voor verschillende gezelschappen in Italië.  

Theater / televisie / film
Zat in het ensemble en speelde Siegfried in Anastasia das Musical (Stage Entertainment) in Stüttgart. Hij danste o.a. in Bayerisches Staatsballett Munich in Duitsland, Arena di Verona in Italië, National Ballet in Cuba en Victor Ullate Ballet Comunidad de Madrid in Spanje.

Aanvullend
Luca was balletchoreograaf voor het Italiaanse tv-programma: ‘’Prodigi: la musica è vita’’ in samenwerking met UNICEF, werd in 2006 uitgeroepen tot ‘Beste danser van het jaar’ in Positano en werkt als model.