Overslaan en naar de inhoud gaan
Volg

Marnix Lenselink

Vanaf 2016 was Marnix opnieuw te zien in Disney’s The Lion King, dit keer als deel van het ensemble. Daarnaast was hij in deze productie werkzaam als fight/flight captain.

Marnix is in 2015 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, na zijn vooropleiding te hebben afgerond aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Hij stond vanaf 2002 al op het toneel als lid van Kinderen voor Kinderen en heeft in 2003 en 2004 de rol van kleine Simba mogen spelen in Disney’s The Lion King. Hij heeft in zijn stagejaar samen mogen werken met onder andere Cecilia Moisio en Samadhi Dance Company en was in 2015 te zien als Father Christmas tijdens de Nederlandse tour van Narnia: De leeuw, de heks en de kleerkast van ISH in samenwerking met Het Nationale Ballet. Vanaf 2016 was Marnix opnieuw te zien in Disney’s The Lion King, dit keer als deel van het ensemble. Daarnaast was hij in deze productie werkzaam als fight/flight captain. Tijdens deze periode heeft Marnix, samen met zijn partner Zoey, het derde seizoen van RTL’s Dance Dance Dance (2017) gewonnen. In 2018 was hij ensemble in de musical Evita en in 2019 van Aida in Concert in Autotron Rosmalen.