Overslaan en naar de inhoud gaan

Shows t/m 31 mei gecanceld. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle boekers.

March 23, 2020, 16:15
By Stage Entertainment Nederland

Beste bezoeker,

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen met meer dan 100 mensen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (ANASTASIA, TINA en LAZARUS) die gepland staan tot en met 31 mei tot nader order gecanceld. Wij verzoeken u geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van onze voorstellingen hebben gekocht. 

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mocht de situatie wijzigen dan nemen wij hierover contact op met al onze bezoekers die voor de desbetreffende data tickets hebben gekocht. Bezoekers van onze voorstellingen na 31 mei worden ook dringend verzorgd geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland, of onze ticketingpartner Eventim.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt, maar hebben alle begrip voor de beslissing van de autoriteiten en hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.