Overslaan en naar de inhoud gaan

Dave Rijnders

Omar

Was in de zomer van 2021 te zien als de jonge idealist Melchior Gabor in Spring Awakening van OpusOne. Zijn professionele theaterdebuut was als kind in 2010 in de musical Oliver! door Musical van Vlaanderen waar hij gang-lid Handwalker speelde.

Opleiding Dave studeerde in 2020 af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg, richting muziektheater. Hij kreeg zanglessen van Edward Hoepelman, Ingrid Zeegers en Ivar Constenoble. Tijdens zijn opleiding speelde hij in A Little Night Music onder regie van Koen van Dijk en in City of Strangers (een montagevoorstelling gebaseerd op het werk van Stephen Sondheim), geregisseerd door Paul Eenens.

Theater/televisie/film Was in de zomer van 2021 te zien als de jonge idealist Melchior Gabor in Spring Awakening van OpusOne. Zijn professionele theaterdebuut was als kind in 2010 in de musical Oliver! door Musical van Vlaanderen waar hij gang-lid Handwalker speelde. Vlak voordat de theaters sloten eind 2020 zou Dave meespelen in De Nieuwe Lichting door Stichting Nanoek.

Overig Was te zien als aanstormend talent in de opening van het Musical Award Gala in 2020. Naast musical houdt Dave zich bezig met pop-/soulrepertoire.

Foto: Roy Beusker Fotografie