Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona Update

Naar aanleiding van de op 13 oktober 2020 door het kabinet afgekondigde maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kan de geplande herstart van TINA- De Tina Turner Musical per 1 november helaas niet door gaan. Reeds verzilverde vouchers en aangeschafte tickets voor de maand november blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt.

Meer informatie

Anastasia: Het leukste uitje met familie of vrienden

Heb je iets te vieren met familie of vrienden? Of wil je een bijzonder teamuitje organiseren voor bijvoorbeeld je sportclub? Wij helpen je graag een prachtige middag of avond te organiseren, rondom de grote Broadway-musical Anastasia in het AFAS Circustheater Scheveningen. Voor een groep vanaf 10 personen, kun je een speciaal arrangement laten samenstellen, helemaal naar jouw wensen.  Samen zorgen we voor een onvergetelijke belevenis!

Groepsuitje in de regio Den Haag

Bezoek Anastasia voor een origineel familie- of vriendenuitje. Bovendien kun je gebruik maken van een een compleet arrangement. Zo kun je vanaf 10 personen gebruik maken van o.a.:

  • Een professioneel hospitality team
  • Garderobe
  • De best beschikbare plaatsen in de zaal
  • Een gereserveerde (niet afgesloten) ruimte

Arrangement op maat

Wil je liever iets extra's? Je kunt arrangementen samenstellen en uitbreiden naar wens. Geniet bijvoorbeeld met z'n allen van een speciaal diner in het theaterrestaurant Le Cirque. Of een gezellige borrel voor of na de voorstelling. Jij mag het zeggen!

Mogelijkheden bespreken

Je kunt nu meteen een prijsopgave aanvragen voor jouw groepsuitje rondom Anastasia of een van onze andere musicals. We kunnen ons goed voorstellen dat je, in een persoonlijk gesprek, eerst alle mogelijkheden in kaart wilt brengen.
Je kunt ons bereiken via:

Telefoonnummer: 088-0112600 
Of mail naar: theaterarrangementen@stage-entertainment.nl.