Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeelsuitje Anastasia

Uw bedrijfsuitje verdient het mooiste podium bij Anastasia

Heeft u een bedrijfsjubileum te vieren? Wilt u zakelijke relaties of collega’s een perfect verzorgde, feestelijke avond laten beleven? Rondom de grote Broadway-musical Anastasia, in het AFAS Circustheater Scheveningen, maken wij voor u graag een arrangement op maat. Samen zorgen we voor een dag, middag of avond die uw gasten niet snel zullen vergeten.

 

 

 

Vier uw personeelsfeest of teamuitje met een theaterbezoek in de regio Den Haag

Anastasia biedt u alle ruimte voor een geslaagd personeelsfeest of teamuitje in de buurt van Den Haag. Wij helpen u bij het samenstellen van een arrangement naar wens voor gezelschappen vanaf 10 personen. Een arrangement heeft altijd deze vaste ingrediënten:

  • Een professioneel hospitality team
  • Garderobe
  • Vermelding bedrijfsnaam in het theater
  • De best beschikbare plaatsen in de zaal
  • Een gereserveerde (niet afgesloten) ruimte

 

“Fantastische organisatie telkens weer”

Laurence Drescher - Commercieel manager Fletcher Hotels

"Voor alle kinderen een onvergetelijk avontuur dankzij alle zorg en betrokkenheid" 

Marielle Versluis - ABN AMRO Foundation

Visitor reactions

Arrangement naar wens

Er zijn verschillende mogelijkheden voor arrangementen. U kunt het arrangement voor uw bedrijfsfeest of afdelingsuitje op allerlei manieren uitbreiden. Bijvoorbeeld met een diner in theaterrestaurant Le Cirque. Het is zelfs mogelijk het hele theater af te huren, wanneer u al uw medewerkers en/of relaties een onvergetelijke ervaring wilt bezorgen. Altijd inclusief een voorstelling.

Arrangement naar wens

Mogelijkheden bespreken

U kunt nu meteen een offerte aanvragen voor uw bedrijfsuitje rondom Anastasia of een van onze andere musicals. We kunnen ons goed voorstellen dat u, in een persoonlijk gesprek, eerst alle mogelijkheden in kaart wilt brengen.