Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanaf januari 2022 te zien bij een theater bij jou in de buurt. 

De achtergrond, muziek en het verhaal van ‘Hij Gelooft in Mij – de André Hazes musical

De musical in Nederland 2022

In 2021 is het 70 jaar geleden dat André Hazes werd geboren. En ter ere hiervan brengt Stage Entertainment de André Hazes musical ‘Hij Gelooft in Mij’ terug in de Nederlandse theaters.

Het verhaal

Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke levensverhaal van de grootse volkszanger van ons land. De musical is een oprecht, geestig, maar ook ontroerend muzikaal verhaal over de mens achter de volksheld. Zijn bekendste nummers illustreren de toppen van zijn succes en zijn persoonlijke dalen.

Waar is de André Hazes musical te zien?

In 2022 zal de musical langs alle grote theaters door Nederland touren. De tour begint in januari 2022. Bekijk hier het tourschema.

De hoofdrollen in de musical – André Hazes, Rachel Hazes

Opnieuw is er een glansrol voor Martijn Fischer, die tien jaar geleden doorbrak met de rol van zijn leven en de geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven. De overige rollen worden op een later moment bekend gemaakt, hou de website en onze social media kanalen dus goed in de gaten!

De muziek in de musical

Je hoort maar liefst 22 Hazes-hits, waaronder ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.

Vanaf 2021