Overslaan en naar de inhoud gaan

Beatrix Theater Utrecht | Route en parkeren

Route en parkeren Beatrix Theater Utrecht

Het Beatrix Theater is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages.  In verband met een wisselende drukte in en rondom Utrecht raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen.

 

Parkeren Beatrix Theater Utrecht

Rondom het Beatrix Theater zijn voldoende parkeerplaatsen. Wij adviseren u te parkeren op de volgende locaties: 

Parkeerterreinen Jaarbeurs P1 en P3 

Jaarbeurs P1 en P3  liggen tegenover het Beatrix Theater, op zeer korte loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook andere parkeerterreinen die als P1 of P3 zijn aangeduid. Let daarom goed op dat u de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt. 

Let op: in het centrum van Utrecht is een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel ingesteld.  (P1, P3 of P4). Meer info.

Navigatieadressen: 

Jaarbeurs P1: Graadt van Roggenweg 400, Utrecht
Jaarbeurs P3: Van Zijstweg 21, Utrecht

Parkeertarieven: 

Uitrijkaart in het theater: €17,50 euro. De parkeerkaart is 12 uur geldig vanaf het inrij moment. U kunt uw theaterbezoek dus gemakkelijk combineren met een restaurantbezoek of gezellige dag in Utrecht. 

Waar kunt u de uitrijkaarten kopen? 
De uitrijkaarten kunt u kopen bij de Theaterkassa en in de Theatershop van het Beatrix Theater. Zo hoeft u niet in de rij voor de betaalautomaat te staan.

Parkeergarage Croeselaan

Deze garage is onder het Jaarbeursplein tegenover het Beatrix Theater. 

Navigatieadres

Croeselaan 14P, Utrecht 

Parkeertarieven:

Uitrijkaart in het theater: €14,20 (Let op: Deze is alleen geldig voor 6 uur. Staat u langer, dan moet u bijbetalen in de garage.) 
Normaal uurtarief: €4,06 per uur 

 

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users