Overslaan en naar de inhoud gaan

Receptioniste/Telefoniste

Amsterdam · Part time · Office Facilities

Voor versterking van het receptieteam op ons internationale hoofdkantoor aan De Boelelaan te Amsterdam zoeken wij per direct een:

Receptionist(e) (oproep)
Wij zoeken een representatieve receptionist(e) die zich verantwoordelijk voelt voor het op een professionele wijze afhandelen van de receptietaken


De afdeling
De afdeling Facilitaire Zaken bestaat uit een International Facility Manager, één medewerker Facilitaire Zaken, een beveiliger/huismeester en het receptieteam.

Jouw werkzaamheden als receptionist(e) zijn

Bij Stage Entertainment geloven we dat onze kantoren, theaters en producties een inclusieve plek is waar iedereen welkom is. Wij brengen mensen samen. Dat is de kern van alles wat we doen. Wanneer we creëren, produceren of uitvoeren.

Als receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt en tevens visitekaartje van ons bedrijf. Het op professionele wijze ontvangen van onze gasten en medewerkers en het op efficiënte manier afhandelen van alle telefoongesprekken vormen dan ook de kern van deze baan. Ook enkele administratieve taken zoals postverwerking, het regelen van koeriers en het boeken van de vergaderkamers behoren tot de taken.

Het betreft een functie tussen de 12 en 24 uur per week. De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag, in de ochtend van 07.20-13.30 uur of in de middag van 13.30-19.30 uur. Ook zal je een aantal keren per maand (extra) een dag in het weekend werken, van ca 9.00 tot 18.00 uur.

Van een receptionist(e) verwachten wij
Wij zoeken een kandidaat met relevante werkervaring in een commerciële werkomgeving. Je beheerst de Nederlands taal en ook je Engelse spreekvaardigheid is goed. Duits is een pré. Daarnaast heb je een representatief voorkomen, en ben je zowel collegiaal, stressbestendig als flexibel. Je bent oplossingsgericht en in staat om goed zelfstandig te werken. Bovendien ben je in de weekenden zowel op zaterdag als op zondag beschikbaar.


Ons aanbod
Een leuke functie om bijvoorbeeld naast een studie te doen, in een inspirerende en levendige werkomgeving in een mooi pand aan De Boelelaan 30 te Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.