Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair Kleding The Sound of Music

Amsterdam - Flexible · Full time · Intern

Stage Entertainment Nederland is voor de tourende musicalproductie The Sound of Music op zoek naar:

                                             Stagiair Kleding

Het COVID-19 virus heeft op dit moment grote gevolgen voor onze business, waardoor we helaas nog niet met zekerheid toe kunnen zeggen dat we een volwaardige stageplek kunnen aanbieden. Wel willen graag het sollicitatieproces al doorlopen en kennismakingsgesprekken gaan inplannen, en hopen zodra er meer duidelijk is concrete afspraken te kunnen maken.

De afdeling

Je maakt als stagiair(e) Kleding onderdeel uit van het kleding team van een bepaalde productie. The Sound of Music is een tourende productie en is te zien in verschillende theaters in het land.
 

Wat doe je al stagiair(e) Kleding

  • Je onderhoudt de kostuums, te weten: herstelwerkzaamheden, reinigen en strijken van de kostuums en verricht onderhoud aan de accessoires van de theaterproductie;

  • Je bent tevens verantwoordelijk voor het assisteren bij het kleden van de castleden voor en tijdens de voorstelling.

Wat verwachten wij van een stagiair(e) Kleding

  • Je volgt een MBO opleiding (niveau 3 of 4) op het gebied van mode & kleding;

  • Je bent flexibel, sociaal vaardig en hebt oog voor detail;

  • Je bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken;

  • Je bent voor een periode van circa 5 maanden beschikbaar.

Wie zijn wij?

Stage Entertainment Nederland, Nederlands grootste theaterproducent, creëert en produceert hoogwaardige musicals en theatershows voor de Nederlandstalige markt, zoals Tina, de Tina Turner Musical, The Sound of Music en Aladdin.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Interesse in deze dynamische stageplek?
Reageer dan via de button op de website en upload je cv en motivatie t.a.v. Marloes Veerman, Hoofd Kleding. Voor vragen kun je contact opnemen met Sandra van der Maarl (HR) via sandra.van.der.maarl@stage-entertainment.com.