Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona Update

Vanwege de coronamaatregelen is er nog geen zicht op een mogelijke herstart van TINA - de Tina Turner Musical. Iedereen met tickets voor de voorstellingen die niet door konden gaan, heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad. Zodra het weer mogelijk is en de herstart kan plaatsvinden, brengen we je op de hoogte.

.

Stage Entertainment Theaterarrangementen

Stage Entertainment Theaterarrangementen biedt het perfecte podium voor uw relaties en collega’s. Maak uw theaterbezoek compleet en met een avond uit die tot in de puntjes verzorgd is. U wordt ontzorgd en uw collega’s hebben een unieke ervaring in een van onze theaters. Op basis van uw wensen en ideeën creëren we samen een onvergetelijke avond!

Het boeken van een groepsreservering gaat gezien de veiligheidsmaatregelen rondom het corona-virus momenteel geheel in overleg. Vanwege de 1,5 meter maatregelen is er beperkte capaciteit. Neem contact op met Stage Entertainment Theaterarrangementen voor meer informatie via 088 – 011 2600 of theaterarrangementen@stage-entertainment.nl.

Onze theaterarrangementen voor groepen

Culinaire invulling naar keuze

Tijdens het arrangement staan de drankjes en hapjes voor u klaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een culinair diner in een speciaal gereserveerde ruimte.

Zorgeloos genieten

Zowel voorafgaand als op de avond zelf nemen wij u het werk uit handen. Tijdens uw arrangement is er persoonlijke begeleiding van een van onze professionele gastheren of vrouwen.

Best beschikbare plaatsen in de zaal

Voor het ultieme VIP gevoel reserveren wij voor uw gezelschap de beste eerste rang plaatsen die beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over de corona-maatregelen in de theaterzaal.

‘Het was een prachtige show en iedereen heeft genoten’

Ilona Kippers - Brainpink

‘Een top verzorgde en relaxte avond’

Riët de Vries – The Travel Club

‘Verbinding door een belevenis’

Landelijke activiteiten commissie Sanquin

Visitor reactions

Kies één van onze producties

 

 

Anastasia

AFAS Circus Theater Scheveningen

Meer info voor groepen

TINA - De Tina Turner Musical

Beatrix Theater Utrecht

Meer info voor groepen

Overige voorstellingen

Meer info voor groepen

“Altijd de puntjes op de i”

Laurence Drescher - Commercieel manager Fletcher Hotels

Tiptop verzorgd van ontvangst tot slotapplaus’

Iris de Boom – Ronald McDonald Kinderfonds

Visitor reactions

Contact

Wilt u liever de mogelijkheden doorspreken?

☎ 088-0112600 

✉ theaterarrangementen@stage-entertainment.nl

 

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users