werken-bij-stage-entertainment-header

Bereikbaarheid van de theaters

Met de auto naar het theater? Houd rekening met wegwerkzaamheden

In Scheveningen en Utrecht zijn momenteel veel wegwerkzaamheden. Je kunt daardoor langer onderweg zijn. Zorg dat je je niet hoeft te haasten en bereid je theaterbezoek goed voor.

Bekijk de wegwerkzaamheden in Scheveningen
Bekijk de wegwerkzaamheden in Utrecht

 • Waar kan ik parkeren bij het Beatrix Theater?

  De dichtstbijzijnde parkeerterreinen zijn Jaarbeurs P1 t/m P3. Deze parkeerterreinen liggen tegenover het Beatrix Theater. Jaarbeurs P4 en P5 liggen op ongeveer 25 minuten loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook parkeerterreinen die P1 etc. zijn genummerd. Let daarom goed op dat je de borden Jaarbeurs P1 t/m P5 volgt.

  Parkeertarieven
  Het parkeertarief voor de parkeerterreinen Jaarbeurs P1 t/m P5 bedraagt 3,50 euro per uur met een maximum van 14 euro per dag. Uitrijkaarten kosten 14 euro en kun je kopen bij de Theaterkassa en in de Theatershop van het Beatrix Theater. Zo hoef je niet in de rij voor de betaalautomaat te staan.

   

 • Waar kan ik parkeren bij het AFAS Circustheater?

  In de straten rond het AFAS Circustheater kun je niet gratis parkeren. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend. 

  • Parking Scheveningen Bad (Zwolsestraat) (ons parkeeradvies) Op 5 minuten loopafstand van het theater
  • Parking Nieuwe Parklaan (Nieuwe Parklaan) Direct naast het theater
  • Parking Kurhaus (Gevers Deynootweg) Direct tegenover het theater

  Parkeertarieven
  Uitrijkaarten voor deze garages kun je kopen bij de informatiebalie van het AFAS Circustheater. Een uitrijkaarten kost 13,50 euro en is 16 uur geldig. Afhankelijk van hoe lang je parkeert en in welke garage je staat kan dit voordelig zijn.

  Bekijk alle informatie en tarieven van parkeergarages in Scheveningen

   

 • Ik wil met het openbaar vervoer naar het Beatrix Theater.

  Het Beatrix Theater is goed bereikbaar met het OV. Het Centraal Station Utrecht ligt op 5 minuten loopafstand van het theater. De looproute is bijna volledig overdekt en vanuit het Centraal Station staat de route naar het Beatrix Theater goed aangegeven. Verder is het theater te bereiken met tramlijn 60 (Nieuwegein) en tramlijn 61 (IJsselstein), halte CS Jaarbeursplein.

  Plan hier je route met het openbaar vervoer

   

 • Ik wil met het openbaar vervoer naar het AFAS Circustheater.

  Het AFAS Circustheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het theater is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23.

  Vanaf het NS station Den Haag Centraal kun je het beste  tramlijn 9 richting Scheveningen-Zwarte Pad nemen en uitstappen bij halte Circustheater.

  Vanaf het NS station Den Haag Hollands Spoor kun je tramlijn 1 of 9 nemen, beiden richting Scheveningen-Zwarte Pad. Voor tramlijn 1 uitstappen bij halte Kurhaus, voor tramlijn 9 uitstappen bij de halte Circustheater.

  Plan hier je route met het openbaar vervoer

   

 • Zijn er speciale busarrangementen?

  Veel van onze musicals kun je bezoeken met een busarrangement. Een busarrangement bestaat uit een retourticket vanuit jouw regio naar het theater én een toegangskaart voor de show.

  Waar boek ik een busarrangement?

  Een busarrangement boek je direct bij een busmaatschappij waarmee wij samenwerken. De prijzen kunnen verschillen per regio, maatschappij en rang. Heb je vragen over een busarrangement, dan kun je die stellen aan de betreffende busmaatschappij.

  Kijk bij de arrangementen van de een show voor meer informatie over busarrangementen.

Hotelovernachtingen

Vaak kun je voor onze musicals ook een hotelarrangement boeken. Deze is inclusief eerste rang entreekaart voor de voorstelling. Kijk voor arrangementen op de pagina van de betreffende musical.

Ga je naar een show waarvoor je geen hotelarrangement kunt boeken? Natuurlijk kun je dan ook een nachtje verblijven in Utrecht of Den Haag. 

Meer informatie over hotels in Utrecht en Den Haag


Route AFAS Circustheater

Bekijk de routeomschrijving vanuit jouw woonplaats


Route Beatrix Theater

Bekijk de routeomschrijving vanuit jouw woonplaats

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.