PEP-benefiet_2560x1280
Terug naar Cabaret

Benefiet PePijn

Een spectaculaire line-up op het podium van het AFAS Circustheater!
Erik van Muiswinkel, Vrijdag & Sandifort, Kiki Schippers, Herman in een bakje Geitenkwark, Peter Pannekoek en Guido Weijers. 

Deze grote cabaretnamen, het AFAS Circustheater en jaarlijks een legertje aan fijne sponsoren slaan de handen opnieuw met Theater PePijn ineen om het cabaretpubliek te verwennen met een prachtige avond uit. Met de kaartopbrengst van PePijn’s Benefiet voor talent, is het mogelijk om de komende generaties getalenteerde cabaretiers een inspirerende broedplaats te bieden, een essentiële rol in het Nederlandse cabaret te blijven vervullen en cabaret en kleinkunst voor de stad Den Haag veilig te stellen.

Het wordt ook dit jaar weer een fantastisch gevuld podium in een feestelijke omlijsting die vooral in het teken staat van de ontwikkeling van cabarettalent. 

Fijn om je daar te zien! 


Verwen jezelf als VIP:

Je hebt de beste zitplaatsen van het AFAS Circustheater en wordt daarvoor in de exclusieve West End foyer ontvangen met een bij de avond passend intro-optreden, een drankje en diverse heerlijke hapjes. Ook in de pauze staat jouw drankje daar klaar.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.