Header M. Weber en J. de Bever 2560 x 1280 px
Terug naar Concert

Eenmalig feestelijk concert Marianne Weber & John de Bever

Koningin van het levenslied en de winnaar gouden Award exclusief in Scheveningen

Te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen - 23 april 2018

Op maandag 23 april a.s. zullen Marianne Weber en John de Bever samen de populaire Marcel Fisser Band hun grootste hits zingen! Ook zingen ze duetten waaronder het immens populaire lied De Regenboog, Eens Schijnt Weer De Zon en natuurlijk Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. Dit speciale en feestelijk concert zal een gouden rand krijgen omdat Marianne Weber al meer dan 25 jaar in het vak zit. Dit alles vindt plaats in het mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater te Scheveningen. Het concert begint om 20.00 uur. Na het concert is er een groot feest met een swingende Afterparty!

Marianne Weber werd door wijlen Mary Servaes, de Zangeres zonder Naam voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van 'Koningin van het Levenslied'. De gevierde opvolgster van haar, Marianne Weber vertolkte het lied waarmee de Zangeres in 1987 afscheid nam: 'Mijn Leven' tijdens de begrafenisplechtigheid in 1998, precies 20 jaar geleden! Ook staat Marianne hier even bij stil.

Dit eenmalige concert zal vele hoogtepunten krijgen met vele, vele verrassingen ........ !  U bent dan ook van harte uitgenodigd om dit bijzondere concert en feest mee te maken!

Ook zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Marianne en John spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis! Na afloop zal ook tijdens de Afterparty Dennis de Bruijn op spectaculaire wijze u vermaken.......!

Gouden rangkaarten zijn de allermooiste plaatsen vóór in de zaal incl. een kopje koffie of thee. Tevens ontvangt u met een Gouden rang kaart na het concert een prachtig en uniek kado!

 

Algemene informatie: www.musicoflife.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.