Terug naar Informatie

Bereikbaarheid & Parkeren

Van Ziggo Dome

Het Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer.

Ik kom met het openbaar vervoer

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Plan je route op 9292

Ik kom met de auto

Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost, omringd door de snelwegen A1, A2, A9 en A10 waardoor het goed bereikbaar is. Vanuit alle richtingen zoek je de A2 op om in Amsterdam Zuidoost uit te komen. Volg vervolgens “ArenAPoort” en de aanwijzingen op de verkeersborden.

Parkeren

Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom de Ziggo Dome. Aan de servicebalies op de begane grond in de Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Wij hebben uitrijkaarten voor de volgende parkeergarages/plaatsen: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P10 en P18. Een andere parkeertip is het P+R netwerk: makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad, en verder reizen met het openbaar vervoer.

Reserveer hier uw parkeerplaats

Parkeerplaatsen voor mindervaliden

Mindervaliden kunnen op hiervoor gereserveerde plaatsen parkeren in P1. De toegang tot deze parkeerplaatsen is uitsluitend op vertoon van een geldige Europese Gehandicaptenkaart. Op concert- en evenementdagen kost parkeren hier € 12,- per voertuig.

Reserveer hier uw parkeerplaats

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.