hollandzingthazes

Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

 • Wat is de minimum leeftijd?

  Er is geen minimum leeftijd voor dit concert. Mocht je met kleine kinderen komen, boek dan geen veldplaatsen in verband met het zicht.

   

 • Kan ik de zaal in- en uitlopen?

  Tijdens het gehele concert is het mogelijk om de zaal in- en uit te lopen. Het is tijdens het concert echter niet mogelijk om van buiten naar binnen te lopen.

   

 • Mag er gerookt worden?

  Het is verboden om binnen de Ziggo Dome te roken. Je mag alleen roken in de aangegeven rokersruimtes.

   

 • Is er een pauze tijdens het concert?

  Nee, er is geen pauze tijdens het concert.

   

 • Zijn er kluisjes aanwezig?

  Er zijn op de begane grond lockerruimtes met kluisjes aanwezig. Deze kun je gebruiken voor 2 euro per stuk.

   

 • Is er een garderobe en wat kost dit?

  Ja, in de Ziggo Dome foyer is een garderobe waar je gratis je jas kunt ophangen.

   

 • Kan ik vooraf een hapje eten?

  Ja, binnen de Ziggo Dome kun je terecht bij La Place. Boven de entree van de Ziggo Dome kun je dineren bij restaurant BEAT en in de omgeving van de Ziggo Dome vind je nog meer eetgelegenheden: van snelle snacks tot Japanse sushi. 

   

 • Hoe werkt het consumptiesysteem in de Ziggo Dome?

  Consumpties in de Ziggo Dome kun je alleen met de Ziggo Dome munten betalen. Overal binnen de Ziggo Dome vind je muntautomaten waar je consumptiemunten kunt halen. De muntautomaten accepteren pinas en credit card (Maestro, Visa en Mastercard). Bij de servicebalies kun je terecht als je met contant geld munten wilt kopen. Deze zijn te vinden op de begane grond.

  Je overgebleven munten kun je bewaren voor een volgend bezoek aan de Ziggo Dome of vanaf een half uur voor einde show inwisselen tegen contanten aan een van de servicebalies op de begane grond.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.