Tino_header_uitverkocht
Terug naar Concert

Tino Martin - Uitverkocht

Te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen - 29 januari 2018

Voor Tino Martin, die eerder dit jaar een uitverkocht concert in Ziggo Dome gaf, wordt het een speciale avond. “Eindelijk geef ik een concert in het Circustheater, vlakbij Den Haag waar ik geboren ben, dit voelt als thuiskomen”.

 

De Nederlandstalige zanger heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit waar hij zich de meest geboekte artiest kan noemen. Hij brak door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en ontving een Edison Award voor zijn gelijknamige album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond.

 

Het repertoire van Tino Martin doet denken aan het gevoel en sfeer die zo kenmerkend was voor de liedjes van Hazes senior, maar vertaalt naar de geest van deze tijd. Opvallend is dat zijn fans uit alle geledingen van de samenleving komen, van jong tot oud. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.