DekleinezeemeerminAchtergrond
Terug naar Familie

De Kleine Zeemeermin De Musical

Te zien in het Circus Theater op 19 oktober 2018 en in het Beatrix Theater Utrecht op 27 december 2017

Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin De Musical. Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie!

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?   

Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Productie-informatie

Titel:                      De Kleine Zeemeermin De Musical

Producent:           Van Hoorne Entertainment           

Artiest:                 Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a.

Regie:                   Bas Groenenberg

Doelgroep:          Familie (4+)

Genre:                  Familiemusical

Duur:                     75 minuten         

Pauze:                   Nee

Website:              VanHoorne.com/KleineZeemeermin

Fotocredits:         Nick van Ormondt

Overig:                  * De sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment worden jaarlijks bezocht door ruim 100.000 gasten.

                               * Kinderen mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd.

                               * Na afloop van de voorstelling organiseert Van Hoorne Entertainment een swingend Onderwaterbal en een meet & greet met alle acteurs van De Kleine Zeemeermin De Musical in de foyer van het theater.

 

Publiciteit

Van Hoorne Entertainment heeft een zeer actieve publiciteitsafdeling. Wij staan altijd open voor leuke acties, interviews of andere ludieke PR activiteiten. Heeft u een idee om de voorstelling extra onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met ons kantoor telefoon 0184 417 066 of stuur een e-mail naar publiciteit@VanHoorneEntertainment.nl

 

                                

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.