MashaendebeerAchtergrond
Terug naar Familie

Masha en de Beer Live!

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. In ‘Masha en de Beer Live!’ heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden. Maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur.

 

Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal  maken van ‘Masha en de Beer Live!’ een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie! Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater. Het wordt ongetwijfeld beregezellig!

 

Productie-informatie

Titel:                      Masha en de Beer Live!

Producent:           Van Hoorne Entertainment           

Cast:                     Masha, Beer e.a.

Regie:                   Koen Iking

Doelgroep:          Familie (2+)

Genre:                  Familiemusical

Duur:                     60 minuten         

Pauze:                   Nee

Website:              VanHoorne.com/MashaendeBeer

Overig:                  * De familiemusical ‘Masha en de Beer Live!’ is gebaseerd op de veelbekroonde Russische animatieserie.

*Begin 2017 trok de succesvolle bioscoopfilm meer dan 100 000 bezoekers.

 

Publiciteit

Van Hoorne Entertainment heeft een zeer actieve publiciteitsafdeling. Wij staan altijd open voor leuke acties, interviews of andere ludieke PR activiteiten. Heeft u een idee om de voorstelling extra onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met ons kantoor telefoon 0184 417 066 of stuur een e-mail naar publiciteit@VanHoorneEntertainment.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.