Promobeeld Peppa Pig - Liggend
Terug naar Familie

Peppa Pig - De Grote Plons!

Te zien in het Beatrix Theater Utrecht op 25 april & in het AFAS Circustheater Scheveningen op 26 april 2017

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en nu dus ook in het theater met haar eigen familiemusical. In ‘De Grote Plons!’ beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk nog naar de foyer voor een foto.  Dus pak je laarzen en maak samen met Peppa een Grote Plons!

Download hier een kleurplaat van Peppa Pig.

Bij de familievoorstellingen in ons theater kunnen de kinderen heerlijk smullen van het poffertjes- of pannenkoekenfestijn! En dat niet alleen, ze krijgen er ook een cadeautje bij! Dat wordt pas écht een feestje!
Reserveren is mogelijk zodra je de kaartjes besteld voor een van de kindervoorstellingen in het theater.

Peppa Pig

Foto's & video's

Bestel kaarten voor Peppa Pig

Reserveer online, of bel 0900 1353 (45cpm)

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.