WoezelenPipAchtergrond
Terug naar Familie

Woezel & Pip en de Tijdmachine

Dromenjager en Van Hoorne Entertainment presenteren

Te zien op 25 oktober 2018 in het Beatrix Theater en op 26 februari 2019 in het AFAS Circustheater

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar.

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…

En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.  

Teken jouw tijdmachine

Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Productie-informatie
Titel:              Woezel & Pip en de Tijdmachine
Producent:      Dromenjager i.s.m. Van Hoorne Entertainment    
Cast:              Woezel, Pip, Charlie, Buurpoes, Tante Perenboom, de Wijze Varen e.a.
Regie:             Koen Iking
Doelgroep:      Familie (2+)
Genre:            Familiemusical
Duur:              65 minuten         
Pauze:             Nee
Website:          VanHoorne.com/WoezelenPip
Overig:                                
* ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’ is een origineel verhaal. In tegenstelling tot vorige producties is deze voorstelling niet gebaseerd op een boek.
* Knuffel na afloop met de levensgrote, pluchen knuffels van Woezel en Pip in de foyer.
* De karakters uit de voorstelling worden tot leven gewekt in de vorm van prachtig vervaardigde handpoppen.

Publiciteit

Van Hoorne Entertainment heeft een zeer actieve publiciteitsafdeling. Wij staan altijd open voor leuke acties, interviews of andere ludieke PR activiteiten. Heeft u een idee om de voorstelling extra onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met ons kantoor telefoon 0184 417 066 of stuur een e-mail naar publiciteit@VanHoorneEntertainment.nl

 

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.