header_artwork_productie_BB_v3
Terug naar Musical

Magische voorstelling

Beleef de magie in het AFAS Circustheater Scheveningen, het decor voor de spectaculaire en ontroerend mooie musical Disney’s Beauty and the Beast. Het internationale succes gebaseerd op het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en innerlijke schoonheid. Met de bekende muziek van Alan Menken en een top cast met musicalsterren waaronder Anouk Maas, Edwin Jonker, Tony Neef en Loeki Knol.

lees meer

Beauty and the Beast

@BeautyBeastNL • 21 juli

Tien bofkonten krijgen vandaag een workshop Belle van Anouk, Tony en Marcel! https://t.co/bDj5Y1IabF

BeautyBeastNL

Facebook • 29 juli

Wat een mooie vrijdag! Armand Pol heeft dan ook de mooiste vragen uitgekozen voor Vragen staat Vrij-dag! 1: Wat vind het je het leukste zinnetje om te zeggen? Vaak is een zinnetje alleen niet leuk, maar maakt de situatie dat het leuk wordt/is. Eén van mijn favorieten is “ oh...dan moet je overgeven!” De rondleiding is ook erg fijn om te doen, uiteindelijk ben ik daar natuurlijk zelf Aloysius de Aansteller haha. 2: Is het een lastig kostuum om te dragen? Zwaar? Onhandig? Mijn kostuum mag er wezen, het is groot en in het begin had ik nog niet door hoe groot, dus ik ben menigmaal tegen dingen en collega’s opgebotst. Ik moet er in en uit geholpen worden en kan alleen staan en niet zitten. Er is een speciaal harnas ontwikkeld zodat het gewicht niet alleen op mijn schouders hangt, zonder dat, zou het te zwaar zijn om een voorstelling lang te dragen. Buiten deze praktische “onhandigheden” helpt het om de rol te spelen en dat maakt alles weer goed! 3: Als je een dag van rol zou mogen ruilen, met welke rol zou dat dan zijn? Buiten dat zonder repeteren een rol even overnemen onmogelijk is, zou mijn keuze vallen op het beest. Hij heeft een mooie ontwikkeling te spelen en mooie songs en dat lijkt me erg fijn om te doen. 4: Tony maakt soms wel eens andere grapjes, hoe zorg je dat je niet in de lach schiet? Concentratie is het toverwoord, en vooral als Tickens blijven reageren , en Tickens is geen lolbroek haha, en sommige grapjes bespreek je samen eerst even zodat ze beter werken voor het publiek. Op de Pokemon was ik niet voorbereid, maar zoals ik al zei Concentratie en gewoon doorspelen :-) 5: wat vind je zo leuk en uitdagend aan je rol? wat vind je dat jouw personage bij draagt aan het verhaal? Ik vind het leuk dat ik met de kleur die Tickens in het verhaal heeft ( verantwoordelijk, opgedraaid, zorgelijk, een beetje getikt...) deel uit mag maken van een mooi verhaal dat er tot bijdraagt dat er heel veel mensen blij naar huis gaan. De uitdaging ligt in het elke keer weer opnieuw te beleven en in het moment te zijn 6: Heb je een keer een fout gemaakt op het podium? Wat was dat voor fout en hoe los je dat dan op? Jazeker, ik ben geen robot haha. Gelukkig komt het niet vaak voor maar in het begin heb ik Lumiere wel eens Tickens genoemd, en wat doe je dan? Je doet net alsof het niet gebeurd is en dan heeft het publiek het ook vaak niet in de gaten. En soms kom je wel eens niet uit je woorden of struikel je een beetje over klinkers en medeklinkers, ook dan….gewoon ontkennen dat het gebeurd is en door!

Betoverend van begin tot eind

AD

***

Groots en spectaculair

Dagblad van het Noorden

****

Schrijf hier je review

JPG 72 dpi (RGB)-Scènefoto Disney JPG 72 dpi (RGB)-Scènefoto Disney JPG 72 dpi (RGB)-Scènefoto Disney JPG 72 dpi (RGB)-Scènefoto Disney

Cast & Creatives

Belle
Anouk Maas
Beest
Edwin Jonker
Gaston
Marcel Visscher
Lumière
Tony Neef
Mevrouw Pot
Loeki Knol

Cast

Visueel spektakel

De Telegraaf

****

reviews

Nieuws

Actie 2e kaart cadeau: wegens succes verlengd!

Lees verder

Bestel kaarten voor Disney's Beauty and the Beast

of vraag een offerte aan

Reserveer online, liever bellen? 0900 1353 (45cpm) of vind een Primera winkel in de buurt Logo_tickets-te-koop-bij-Primera

Disney's Beauty and the Beast en meer...

Foto's en video's, het laatste nieuws, praktische informatie

Laat je vrienden weten dat je gaat of nodig ze uit!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.