Terug naar Cast

Vader Vrijmoeth

Bas Keijzer

Opleiding

Studeerde in 1999 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Theater

Speelde in diverse toneelproducties zoals Advocaat van de Duivel, Spoken, Familie Tot, Camille Claudel en August August August. Ook was hij bij het Nationale Toneel te zien in onder meer Hollands Spoor, Parasieten en De Kersentuin. Speelde de rol van Ted Narracott in het theaterfenomeen WarHorse

Televisie/film

Was te zien in verschillende series zoals de sitcom Aaf, de jeugdserie Spangas, Moordvrouw, Heer en Meester, Tessa en Flikken Rotterdam. Is ook te zien in de dramaserie Als de dijken breken. Speelde rollen in films als Nova Zembla, De Eetclub, Black Out, Lucia B en in de internationale speelfilms Redivider en Gangsterdam.

Overig

Sprak stemmen in voor onder andere de Nederlandse versies van de films Astrix en Obelix, The Minions en De Grote Vriendelijke Reus. Is de vaste voice-over van de commercials van Bol.com. Sprak ook diverse luisterboeken in, waaronder Overleven op de K2 (nominatie Luisterboek Award 2016), Alsof het Voorbij is (nominatie Luisterboek Award 2016) en de zesdelige serie Afdeling Q/Jussi Adles Olsen. Werd in 2012 genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste bijrol voor zijn rol in de film Black Out.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.