Terug naar Cast

Ensemble

Diederik Rep

Opleiding

Diederik studeerde in 2001 af aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Hij volgde spelworkshops bij o.a. Paul Eenens, Thom Hoffman en Truus te Selle en aan de Summerschool van de Guildford School of Acting. Had zangles bij Edward Hoepelman.

Theater

Diederik was in War Horse te zien als Baby Joey puppeteer en in vele rollen. Hij creëerde de titelrol in de Sprookjesmusical Klaas Vaak en was te zien in Annie, Oorlogswinter, Kruimeltje, Ciske de Rat – de Musical, Jekyll & Hyde (Nederlands Musical Ensemble) en in opera's in het Friese Spanga.

Overig

Diederik speelde in de M-Lab showcase Prins Bernhard en de locatievoorstelling Vloed naar het boek van Susan Smit. Hij werkte mee aan Musicals in Ahoy en Musical Awards Gala’s. Ook is hij te horen als stemacteur.     

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.