Terug naar Cast

Jan Verkerk

Job Bovelander

Theater

Als kind speelde Job in de musicals Elisabeth, The Sound of Music en Pietje Bell.In 2008 maakte Job zijn professionele debuut in het toneelstuk Zeg 'ns AAA, waarna rollen volgden in onder meer Op Hoop van Zegen, De Jantjes en Sonneveld en bij het M-lab in Impact en Joe – de hemel kan wachten. Het afgelopen jaar was Job te zien in de kindervoorstelling Koning Arthur als Lancelot en als Peter van Pels in het toneelstuk ANNE.

Televisie

Op 11-jarige leeftijd speelde Job in de tv-serie Onderweg naar Morgen. Hij was te zien in de tv-series Zeg ‘ns AAA, Moeder ik wil bij de Revue, Nieuwe Buren, Familie (VTM), Mouna’s Keukenen momenteel als Gijs de Groot in de SBS6-serie Dokter Tinus. Als stemacteur is Job te horen in verschillende radio- en tv-commercials en tekenfilms. 

Overig

In 2015 won Job de Liesbeth List-prijs tijdens het Concours-de-la-Chanson. 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.